Followers

Thursday, 18 October 2012

18.10.2012 ^_^

hei korang lupa ka tarikh ni?? tarikh ni special for member aq iaitu
Fatihah K-Pop...nah!! Happy Birthday kawan ku!!! huhu...sori
aq tak bawak hadiah but aq bwak Kek kat ag...sdp tak???

Mesti la sdp...ag habiskan smua skali..huhu!! kesian kat ag Fatihah
aq boleh lupa ari ni birthday ag...huhu...BTW aq bwak kek...klu tak
bwak...x la smbut birthday ag....

Kalau aq ingat bufday ag...dh lma aq bwak tepung nk baling kat ag
pgi tdi...nasib baik  aq tak bwak...tak pa Form 5 ada lgi...huhu

"HAPPY BIRTHDAY FATIHAH K-POP"

Love you so much...aq ingat persahabatan kita slama ni...ag tak pernah
mrah aq...but kita smua duk buat lwak gilaz!!! huhu...

Tak Percaya?? @_@

Huh aq pelik sgguh kalau owg tnya aq..."ag single ka kpel?" pastu aq
pon cakap la "tak single, mingel, tringle" dia boleh tak caya aq ni single??
haih!! aq SINGLE ok...

Tak kan la pompuan tu muka dia comel skali pon klu owg tnya dia SINGLE KA
KPEL...klu pompuan tu ckap Single mesti owg tu tak caya...peliknya...jgn ingat
pompuan yg comel ni smuanya kpel ok...

Tak semestinya orang yg single ni tak laku ok!! klu budak laki yg handsome...
dia kata dia single mesti rmai tak caya sbb dia handsome and ramai owg suka??
mcm tu?? Jgan aggap mcm tu ok....

Orang yg single ni ada prasaan jugak...jgn nk tunjuk lagak sgt klu ada BF..bila
CLASH menangis la apa la...heh!!! spa suruh cri masalah nk kpel-kpel?? bukan
masanya lagi la...bila kau dh lpas SPM kau kpel la....time tu baik kau kahwin terus
kan senang... @_@

F!rst T!me....

Haiyakk!!! huhu....aq nk share la ngan korang sikit OK!!! nah..
entah apa-apa tittle aq tu..mcm gila pon ada...huhuk *batuk*

Hari ni aq bru first time tngok member-member aq berebut mkan
Kek Kukus aq bwak pgi tdi...haha...aq nk gelak gila betol...

Aq bwak la kek tu...sebab diowng tak pernah lgi rasa...so, aq pon
bawak la...dh aq letak kat atas meja *kantin* diowang smua berebut
nk ngok apa dia...buka ja plastik...NAH!!! air luir terkeluar...

Orang first ambil sudu...Aisyah tudia aih....terus amek mkn dia sorang
aha...tak pa la kwan mkn la smpai berebut-rebut huhu....kesian kat
Fatihah K-pop ngan Adila dpt mkan last skali huhu...

Benda Lepas Jgn Dikenang....

Hui-hui....."Benda Lepas Jgn Dikenang" ok tittle ni agak pelik but mnarik
huhu ^-^ Stop that....

Bnda yg lpas jgn ampa knangkan pulak.....nnti lain jdi nya...contohnya mcm
dulu ampa kpel lpas 2 dh break duk ingat time sweet ampa...erkk?? tolong
ya...klu lelaki tu baik dia akan ingat kau...klu lelaki tu dh meluat kt ampa dia
tak ingat dh...terus lupakan sma la pompuan jugak....so, bila dh ada New BF
tak payah la duk cita kat New BF pasal ex-BF ampa....nnti BREAK terus...



Tuesday, 16 October 2012

Talk With SimSimi...

Huhu..ari ni ckap dgn SimSimi....hah!!! ni perbualan aq dgn SimSimi....
Hi~!
hai babun
babun pintu bangang ! aku sekolah kat oxford tau tak ?


SimSimi Message Wallpaper
(for iOS only)

Cuuute SimSimi says on your lockscreen! Put your own messages in SimSimi's bubble and send your friends or family ~
tak tahu pon....aq tau kau sek kat chow kit
ok la. tp dia x nk berkawan sgt. suka seorgx je
aq suka beruang
oo... iyer kerr?? aq rse die pun ske kau lah sbb dia yg teach aq ckp mcm ni.. heheh. jp2 izzati mne satu ni?? izzati cool aq knl lah. 
akili tu comel kan?
Comel gila nak mati. Aku sukaaa dia gilaa
akif tu jual kurma kan?
cun..macam nenek die
knapa rmai kata kat pa'an itik?
Didi i know u can do it. Cayok cayok! Next time buat betul2
aq x suka umno
knapa pulak??
aq x minat politik
politik tu kotor..byk dosa je..undilah atlas..





Huhu...syok oo smbang ngan SimSimi ni....yang wrna kuning tu SimSimi...yg warna putih tu aq....