Followers

Thursday, 18 October 2012

Tak Percaya?? @_@

Huh aq pelik sgguh kalau owg tnya aq..."ag single ka kpel?" pastu aq
pon cakap la "tak single, mingel, tringle" dia boleh tak caya aq ni single??
haih!! aq SINGLE ok...

Tak kan la pompuan tu muka dia comel skali pon klu owg tnya dia SINGLE KA
KPEL...klu pompuan tu ckap Single mesti owg tu tak caya...peliknya...jgn ingat
pompuan yg comel ni smuanya kpel ok...

Tak semestinya orang yg single ni tak laku ok!! klu budak laki yg handsome...
dia kata dia single mesti rmai tak caya sbb dia handsome and ramai owg suka??
mcm tu?? Jgan aggap mcm tu ok....

Orang yg single ni ada prasaan jugak...jgn nk tunjuk lagak sgt klu ada BF..bila
CLASH menangis la apa la...heh!!! spa suruh cri masalah nk kpel-kpel?? bukan
masanya lagi la...bila kau dh lpas SPM kau kpel la....time tu baik kau kahwin terus
kan senang... @_@

No comments:

Post a Comment