Followers

Friday, 21 September 2012

Frog~~

Nahh kau!!! tiba-tiba ja aq jdi mcm ni...huhu ^^ actually tittle ni
bukan sebab aq nak cita psal katak ka aq suka katak ka apa ka
itu bukan tujuan aq....

Actually aq tulis psal ni krana aq malu dgn diri aq sndiri...eh2 tiba-tiba
rasa malu haha..selalunya tak...ok,ok,ok!!! now begin story dy mcm ni...

Kringgg *bnyi magic*

Aq ngan member aq iaitu Dayah...nk pi tndas sbb x de keja...bila kluar ja klaz
ok ja smbang kosong...smpai ja at tngga tiba-tiba aq teringin nk jalan mcm
katak *bukan mcm katak sgt pun just merangka ja* aq pon buat la 3 jari kanan
3 jari kiri...dan mulakan!!! perghh!!! aq ingat x da owg...rupa-rupanya ada OWG!!!
terkezut aq gila vangang!!! bukannya perempuan yg ngok aq buat mcm 2 but LELAKI
hah!!! rsa gila malu!!! Dayah smpai gelak at aq...

Bila nk balik klaz pulak...Laki 2 pon nk naik klaz dy...Dayah jalan dulu sbelum aq...
laki tu kata HELLO at Dayah...pastu Dayah pon kata HAI!!! dekat aq pulak...dy snyum
lpas tu dia cakap.."Seronok merangkak??" aq terus tersenyum dan aq terus malu dan gelak
dgn Dayah...Dayah gelak gila-gila!!!

And bila Dayah cerita at Shafiqah...Shafiqah pon gelak sekali smpai la Pa'an Ghou-Ghou
2 tau aq duk merangkak kat tangga...pergghh siot!!! memalukan!!!

And aq rasa mcm "I Walk Like A Frog"

Ok itu ja cerita yg mmg mcm nk memalukan bgi aq...bgi korang x tau la...huhu

1 comment: