Followers

Tuesday, 22 May 2012

22.5.2012

Hai-hai....ari aq nk citer sikit ar psal tarikh special ni..hah!!! di sebalik tarikh ni ada peristiwa dy...
haha...nahai!!! yah kisah dy bermula dri sini...

Time ni aq Last Payper PJK huhu sgt senang bgai kna perah otak and main tnde jer...
huh!! wokey2 abis je aq buat exam 2...aq terus pusing blakang and aq smbang ngan Dayah...
kmi duk citer ada at FB owg 2 letak pic yg ada ROTI!!! haha korang x kan fham pnyer...

And aq terus tersebut nma seorang budak ni..aq gelarkan dy "A" pergh aq bukan suka pon 
aq ngan dy mmg kwn time kmi sek rendah smpaila skrg....

Wokey!! aq pon balik la sbb ari 2 balik awal 1.50 tgh...dlm pukul 2.00 mcm 2 aq ternmpak
moto biru x tau moto apa...and owg 2 pkai bju wrna merah!!! smart oo...bila aq ngok balik
rupa-rupanya "A"!!! argh aq apa lagi snyum la dkt dy...sbb aq nmpak dy snyum....nahai!!!
dy x prasan aq!!! tpi x pa aq jmpa dy buat kali ke-2 wahh!! aq nmpak perubahan muka
dy sudah matured skrg...

Aq x pasti knapa dy lalu dpn kolah aq...maybe sbb dy nk jmpa geng2 dy...geng2 "A" 
geng2 aq jugak...nahai!!! ini kebetulan ke kenyataan???

Mmg serius aq nmpak dy mmg style...sejak dri hari 2 aq terus dibayangi wjah dy
nahai!! apa ni??? member ok!!!



No comments:

Post a Comment